Consignatie verkoop 

 

ST Special Cars biedt u de mogelijkheid uw exclusieve of sportieve auto in de vorm van consignatie te verkopen. Een consignatie verkoop van een auto kan een interessante manier zijn om uw auto te verkopen. Als u uw auto inruilt of verkoopt aan handelaren krijgt u meestal een lagere prijs voor de auto, in tegenstelling tot een verkoop aan een particulier of een zakelijke eindgebruiker.

Het verkopen van een auto brengt veel handelingen met zich mee en is niet altijd even gemakkelijk. Door de jarenlange ervaring, ons grote netwerk en de mogelijkheid tot het bieden van inruil, garantie en financiering op particuliere auto’s is ST special cars de partij om uw auto te verkopen. 

Als u uw auto bij ST special cars in consignatie wilt plaatsen krijgt de auto een plaats in onze showroom waar uw auto gezien wordt door vele potentiële klanten.

Uiteraard wordt uw auto grondig schoongemaakt, gepoetst en krijgt deze een technische inspectie zodat de auto er perfect bij staat. Kleine reparaties kunnen eventueel in opdracht voor u worden uitgevoerd. Daarna wordt de auto professioneel gefotografeerd, op onze website geplaatst en meegenomen in onze advertentiecampagnes. Uw auto wordt vindbaar zijn op onderstaande websites:

  • Gaspedaal
  • Autoscout24
  • Markplaats


Daarnaast wordt de auto actief gepromoot op social media Facebook en Instagram. In samenspraak met u zal er een verkoopprijs bepaald worden. Wij zullen u daarover adviseren op basis van een auto taxatie en een verkennend marktonderzoek.

De kosten die wij in rekening brengen voor onze consignatie verkoop service zijn als volgt opgebouwd. 
Voor het in de verkoop zetten van uw auto voor een consignatie verkoop rekenen wij opstartkosten. Deze kosten zijn opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Reinigen en poetsen (eenmalig € 165,- indien noodzakelijk)
  • Technische inspectie (eenmalig € 65,-)
  • Advertentiekosten (€ 90,- per maand)
  • Fotoreportage (eenmalig € 65,-)

Bij het tot stand komen van een succesvolle verkoop rekenen wij een verkoop fee van 8% met een minimum van € 800,-. Boven een verkoopwaarde van € 25.000 wordt het verkoop fee percentage in overleg met u vastgesteld. Onze verkoop fee worden na de verkoop van uw auto in rekening gebracht en verrekend met het uit te betalen bedrag. 

*Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Contact

wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.7 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.7 / 5