Wij zijn 

Wij zijn voortdurend op zoek naar speciale uitvoeringen van de meest populaire automerken om onze klanten, echte autoliefhebbers, blij te maken.

Een standaard uitvoering wordt snel saai!

Autoliefhebbers weten wat ze willen: een uitvoering die sneller, breder, lager of luider is dan het standaard model. Deze extra's, die door de fabrikanten of door tuners zijn aangebracht, maken de standaard modellen bijzonder en trekken de aandacht van autoliefhebbers. Hierdoor bereiken fabrikanten het hart van autoliefhebbers. Wij fungeren als schakel tussen deze autoliefhebbers en de markt, om die ene special te vinden die hun hart sneller doet kloppen.

TEAM ST SPECIAL CARS

Serkan Yavas

Serkan Yavas
Inkoop & service
Tel: +31 628200459
Mail: s.yavas@stspecialcars.nl

Bastine Molenaar

Bastine Molenaar
Sales & Administratie
Tel: +31 165700138
Mail: administratie@stspecialcars.nl

Teus Brand

Teus Brand
Sales
Tel: +31 165700138
Mail: t.brand@stspecialcars.nl

ONS VERHAAL

 

 

 

 

Serkan en Teus zijn relatief kort actief in de autobranche en hebben daarom nog niet de kans gehad om ons verhaal uitgebreid te vertellen. Desondanks zijn we trots op wat we sinds onze start in 2018 hebben bereikt. Vanaf het begin was ons doel om autoliefhebbers te verblijden met de aankoop van een auto bij ons.  

 

Serkan zegt altijd dat hij in de garage 'geboren' is, omdat zijn vader en zijn drie broers al actief waren in de autobranche toen hij geboren werd. Hij lag al naast zijn vader onder de auto's op de garagevloer toen hij pas vijf jaar oud was. Het is dus duidelijk dat de passie voor auto's bij Serkan er met de paplepel is ingegoten. Teus daarentegen reed vanaf het moment dat hij zijn rijbewijs haalde al in speciale auto's. Zijn eerste auto was al een beetje 'special', namelijk een Mini Cooper S. Daarna heeft hij meerdere Golfjes GTI, een Peugeot 206 GTI en een aantal Alfa Romeo's gehad. Kortom, wij hebben elkaar in 2014 ontmoet en deelden toen al onze passie voor mooie auto's. Samen hebben we deze passie omgezet in ons werk, met een mooie DNA-match als resultaat!

 

 

Enkele jaren later hebben we samen een oldtimer gekocht, een Karmann Ghia, om deze van top tot teen te restaureren. Er wordt nog steeds aan deze auto gewerkt en hij is te bewonderen in onze showroom. Door onze ambitie en liefde voor speciale uitvoeringen van bekende automerken hebben we in 2018 besloten een onderneming te starten met als doel uitsluitend speciale uitvoeringen van de meest bekende automerken te verkopen aan autoliefhebbers. We begonnen in september 2018 met enkele specials in onze showroom in Roosendaal en nu verkopen we al voor 80% de specials die met passie en liefde zijn uitgekozen.

 

 

In mei 2022 hebben we na 4 jaar besloten ons eerste bedrijfspand te verlaten en te verhuizen naar een prachtige locatie in Roosendaal waar we momenteel gevestigd zijn. Dit is de plek waar we onze dromen verder gaan verwezenlijken. Hier zullen we met nog meer passie verder werken om een erkend specialist te zijn en zullen we klantgericht blijven werken met een hoge servicegraad om onze visie uit te voeren.

Serkan & Teus 

ONS VERHAAL

Wij, Serkan en Teus, zijn nog niet zo lang in de autobranche actief om ons verhaal heel uitgebreid te kunnen vertellen, maar wij zijn er niet minder trots op wat we in korte tijd sinds de start in 2018 bereikt hebben.  Vanaf het begin hebben we als doel gehad de autoliefhebbers blij te maken met de aanwinst die ze bij ons gekocht hebben.  

Serkan zegt altijd, ik ben in de garage “geboren” omdat mijn vader en zijn drie broers al in de autobranche actief waren toen ik geboren werd.  Ik was 5 jaar oud toen ik naast mijn vader op de garagevloer onder de auto’s  lag. We kunnen dus zeker stellen dat de passie voor auto’s er bij Serkan met de paplepel is ingegoten. Teus reed al vanaf dat hij zijn rijbewijs kreeg in speciale auto’s. Zijn eerste auto was al een klein beetje “special” een Mini Cooper S. Daarna volgen er enkele Golfjes GTI, een Peugeot 206 GTI en een aantal Alfa Romeo’s.  Om een lang verhaal kort te maken, wij zijn elkaar in 2014 tegengekomen, allebei met een passie voor mooie auto’s en met het idee om daar iets mee te doen. Samen hebben we hiervoor een mooie DNA match!

Over ons

Enkele jaren later hebben we samen een oldtimer, een Karmann Ghia gekocht om deze van top tot teen te restaureren, aan deze auto wordt nog steeds gewerkt en hij is te bewonderen in onze showroom. Door onze ambitie en onze liefde voor de speciale uitvoeringen van de bekende automerken hebben we in 2018 besloten om een onderneming te starten met als doel in de toekomst uitsluitend speciale uitvoeringen van de meeste bekende automerken te verkopen aan de autoliefhebber.  In september 2018 zijn we begonnen met paar specials in onze showroom in Roosendaal en nu verkopen we voor 80% de specials die met passie en liefde gekozen worden.

In mei 2022 hebben we er na 4 jaar voor gekozen ons eerste bedrijfspand te verlaten en te verhuizen naar de prachtige locatie in Roosendaal waar we nu zitten. Dit is de plek waar we onze dromen verder waar gaan maken. Hier gaan we met nog meer passie verder om de beste specialist te zijn en waar we klantgericht, met een hoge servicegraad doorgaan met het uitvoeren van onze visie.

Serkan & Teus 

Over ons

Contact

wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.7 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.7 / 5