In maart 2023 mijn volkswagen polo gekocht. Naar 2 a 3 maanden bleek de distributie ketting uitgerekt te zijn, ik heb toen contact opgenomen met het bedrijf en het werd gemaakt onder de garantie. Nadat het gemaakt was ongeveer 4 maanden later hoorde we weer de ketting, ik heb toen weer contact opgenomen met het bedrijf en ze hebben toen gekeken na het probleem. Het bleek niet de ketting te zijn maar de kleppendeksel waar de ketting in zit, daar zat een hele grote scheur in. Ook dit werd weer gemaakt onder garantie. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Super service!!

Mooie Ford Focus Wagon gekocht. Met veel opties. Mooie uitvoering. Ben zeer tevreden over deze auto. Tevens een goede service door de eigenaren die echt passie hebben voor auto's. Nette zaak en mooie ruime showroom waar je goed de auto's kunt bekijken. Kortom een aanrader!!

Geplaatst door Dana Fortuin op zaterdag 4 november 2023 om 15:13

Onze Nissan verkocht door ST cars. Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Uiterst tevreden met de gang van zaken en afhandeling. Aanrader!

Mijn auto gekocht bij ST special cars,mooie Kia ceed gt! Prachtig bedrijf in een net pand en hele mooie showroom. Met de eigenaar overeen gekomen over de prijs en aflevering zoals ik de auto graag wou en alles naar behoren! Zeer tevreden over ST special cars en deze review is daarom ook verdient! Rij mijn auto met veel plezier.

Geplaatst door John Viveen op woensdag 18 oktober 2023 om 19:05

in juni 2020 heb ik hier mijn eerste auto gekocht, een mooie BMW 1-serie F20. Mijn vader en ik werden zeer vriendelijk ontvangen en er werd van alles over de auto verteld. Mijn eerste indruk van het bedrijf was dat het er erg strak en professioneel uit zag. 1 dag later besloten om de auto te kopen, auto werd geleverd met luxe kentekenplaten wat echter niets te veel gevraagd was voor ST. Ook nu nog kom ik zo en dan nog langs bij de heren om naar de mooie nieuwe binnengekomen auto's te kijken wat altijd gezellig is. Kortom: hele vriendelijke behulpzame mannen, weten waar ze het over hebben. Mooi pand met hier in sportieve leuke en goede auto's. ik zou hier zeker mijn volgende auto ook kopen want je merkt dat service en klantgerichtheid hier op 1 staat.

Geplaatst door Lennart Dorst op zaterdag 12 december 2020 om 20:43

Contact

wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.7 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.7 / 5