Een hele mooie Ford Fiesta St Line gekocht voor mijn dochter. Is nu tweede wagen binnen 1 jaar bij St Special Cars. Hier ben je geen nummer en waar service op 1 staat. Echt een topbedrijf en topmensen die je helpen en te woord staan. Voor volgende wagen ga ik zeker terug. A. Tunderman

We zijn echt blij met onze BMW van ST Special Cars. De naam van het bedrijf past precies bij de werkwijze van het team: ze hebben een zeer gedetailleerde kennis van auto's en weten bijzondere modellen auto's te selecteren. We werden vriendelijk welkom geheten in de showroom. Nadat we een proefrit hadden gemaakt met de BMW en besloten deze te kopen, werd de verkoop super zorgvuldig afgehandeld, met goede prijsafspraken en extra all-season banden. We waarderen de persoonlijke service die we hebben ontvangen, en raden ST Special Cars echt aan vanwege hun expertise en vriendelijke aanpak.

1 jaar geleden mijn auto ingeruild voor een mooie ford fiesta st line. Jaar lang met plezier en zonder problemen mee gereden. Tijdje terug gebeld met de vraag of dat ze interesse hadden om de auto weer over te nemen. Ze gaven een mooi bod en heb de auto weer aan ze terug verkocht. Erg fijne zaak om een auto te kopen en te verkopen.

Geplaatst door luuk hinnen op vrijdag 22 december 2023 om 14:14

Na wat berichten via Marktplaats een afspraak gemaakt om een VW Polo te bekijken. In alle rust de auto mogen bekijken en een proefrit van een uur kunnen maken. We waren er snel over uit en een goede deal kunnen maken Vandaag een hele mooie VW Polo op gehaald bij ST Special Cars. Ben zeer tevreden. Ga zo door..

Geplaatst door corne ardon op vrijdag 8 december 2023 om 18:43

In maart 2023 mijn volkswagen polo gekocht. Naar 2 a 3 maanden bleek de distributie ketting uitgerekt te zijn, ik heb toen contact opgenomen met het bedrijf en het werd gemaakt onder de garantie. Nadat het gemaakt was ongeveer 4 maanden later hoorde we weer de ketting, ik heb toen weer contact opgenomen met het bedrijf en ze hebben toen gekeken na het probleem. Het bleek niet de ketting te zijn maar de kleppendeksel waar de ketting in zit, daar zat een hele grote scheur in. Ook dit werd weer gemaakt onder garantie. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf! Super service!!

Contact

wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.7 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.7 / 5