Professionele dealer die de klant op nummer 1 zet. Ik heb hier onlangs een Kia Cee'd GT gekocht. De communicatie was subliem en het team doet er alles aan om jou op je gemak te stellen. De ligging is perfect (vlak naast de snelweg) en het is zeer netjes ingericht. Alles is soepel verlopen en ik zou hier zeker weer een auto aanschaffen!

Vorige week zaterdag gebeld naar dit bedrijf, ik had interesse in een fiesta st200. Daar aangekomen werd ik met mijn vriendin vriendelijk verwelkomd! Kregen gelijk wat drinken. Rondje rondom de st200 gelopen, goed gekeken maar was naar mijn idee te "stock". Stond nog een rode fiesta st2 binnen. Helemaal mijn smaak, rondje rondom gelopen en gekeken. Samen met de garage eigenaar gepraat, en toen een rondje gereden wat een wagen🥰. Heb hem donderdag 20-4-2023 opgehaald! Werd afgeleverd met volle tank, en nieuwe apk komt erop als deze verlopen is! Kortom vriendelijk personeel, Mooi bedrijf niet duur! Zeker een aanrader!

Ik kwam ST Special Cars per toeval tegen bij mijn zoektocht naar een Seat Ibiza, maar wat ben ik blij dat ik hem hier heb gekocht! Prachtige auto, supergoede service en ze zijn echt heel nauwkeurig. Zeker een aanrader!

Een mooie professionele showroom met vriendelijke verkoper. De auto die ik daar heb gekocht is geweldig!

Een hele mooie Ford Fiesta St Line gekocht voor mijn dochter. Is nu tweede wagen binnen 1 jaar bij St Special Cars. Hier ben je geen nummer en waar service op 1 staat. Echt een topbedrijf en topmensen die je helpen en te woord staan. Voor volgende wagen ga ik zeker terug. A. Tunderman

Contact

wilt u meer weten over onze auto's of diensten, 
of wilt u een proefrit maken? 
Laat het ons weten.
 

Mogelijk gemaakt door Mobilox
4.7 / 5
Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
4.7 / 5